NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI
27.02.2021

Več kot SUV. Audi Q5.

Novi Audi Q5 že v našem prodajnem salonu, pridete in ga preizkusite.40 TDI quattro advanced 150 kW/204 KMCena s prihrankom: od 45.468 € *
Q5_as_2020_2150.jpg

Skupaj zdaj

* V ceno vozila je že vključen  bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 2.000 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratno sklenitvijo kasko ter obveznega zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o.(zastopa zavarovalnice: Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnica Sava d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Zavarovalnica Generali d.d.), pod pogoji akcije  AUBONFS_2021.
Več na porschelasing.si

Prodajna uspešnica odslej še boljša: Audi predstavlja model Q5 v novi podobi.

Novi Audi Q5 združuje športnost karavanske izvedbe in visoko stopnjo uporabnosti pri vsakodnevnih vožnjah. Njegova nova, športna oblikovalska govorica očara že na prvi pogled. Njegova dinamičnost zahvaljujoč štirikolesnemu pogonu quattro navduši na vsaki vožnji.

Audi Q5 se v svojem segmentu prestižnega srednjega razreda uvršča med najbolje prodajane SUV-je na evropskih trgih. Audi je poskrbel, da je model Q5 zdaj še boljši in privlačnejši. V izpopolnjenem Audiju Q5 sta združena športni značaj in optimalna prilagojenost za vsakodnevno uporabo, zanj pa je na voljo tudi širok nabor infotainment in asistenčnih sistemov. Še drznejši dizajn zunanjosti tega uspešnega modela poudarja značilno identiteto modelov Q, svetovna novost pa so zadnje luči v digitalni OLED-tehnologiji.