A2S Celje Novice

Vse aktualne novice podjetja A2S Celje najdete tukaj.

 • Audi A8
  NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI 16.06.2022

  Audi A8 managerski avto leta 2022

  Poslovni avto leta 2022V četrtek, 9.6.2022, so bila v čarobnem okolju gradu Bogenšperk podeljena priznanja za najboljše avtomobile izbora Poslovni avto leta 2022. To je bila že 18. podelitev nagrad izbora, ki ga na Financah vodijo od leta 2005. Najprestižnejše priznanje za managerski avto leta je pripadlo audiju A8.

 • Podaljšani dobavni roki
  NOVO V AVTOHIŠI 31.05.2022

  Obvestilo za stranke - podaljšani dobavni roki

  Zadovoljstvo in mobilnost naših strank sta vedno naša glavna prioriteta. Zato zelo obžalujemo trenutne zamude pri dostavi.

 • UrbanSphere
  NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI 10.05.2022

  Razširite obzorja. Konceptno vozilo Audi urbansphere*

  Doživite megamesta kot še nikoli doslejUživajte v svojem zatočišču v središču prometne konice. Visokotehnološka notranjost konceptnega vozila Audi urbansphere² odpira nove izkušnje. Zahvaljujoč tehnologiji avtonomne vožnje je konceptno vozilo naše tretje sfere lahko salon na kolesih ali mobilna pisarna, ki jo je mogoče individualno prilagoditi vsakemu potniku.

 • zavarovanje in registracija
  NOVO V AVTOHIŠI 15.04.2022

  Obveščamo vas , da bomo s 15.4.2022 pričeli z gradbenimi deli na našem objektu. Gradbena dela  bodo potekala vse do konca poletja 2022. Za morebitne težave s hrupom na gradbišču in pomanjkanjem parkirnih mest se vam že v naprej opravičujemo.Hvala za razumevanje.

 • Multivan
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN GOSPODARSKA VOZILA 18.02.2022

  Novi Multivan. Dobrodošli v novem svetu.

  Odkrijte večjo raven udobja pri vožnji, večjo prestižnost, več povezljivosti, več dizajna in več multifunkcionalnosti. Novi Multivan je pravi multitalent na cesti.Novi Multivan postavlja nova merila tudi na področju udobja pri vožnji in dizajna - nudi veliko, kar je bilo do sedaj na voljo le v vozilih višjih avtomobilskih razredov. Zaradi vsega tega je priljubljeno mesto srečanja za vso družino.Odpeljite se na testno vožnjo: le tako boste vedeli, da je res pravi za vas

 • Taigo
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 16.02.2022

  Taigo. Samosvoj. Dan za dnem. Novi Taigo

  Novi Taigo. Za vse, ki sami ustvarjajo trende. Ki se ne pustijo spremeniti, pač pa raje spreminjajo sami. Ki nimajo le občutka za slog, pač pa tudi svojstven značaj. In ki celo v vsakdanjiku vedno najdejo kaj izjemnega.Spoznajte Taigo na testni vožnji.

 • ID5
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 24.01.2022

  Popolnoma električni ID.5

  Novi ID.5 s suvereno električno močjo in tekočo silhueto predstavlja sodobno simbiozo SUV-ja in kupeja. Trajnostna električna moč je lahko tudi izrazito elegantna: markanten zunanji dizajn novega ID.5 navdušuje z ubrano oblikovno zasnovo, črno streho in srebrnimi elementi, ki so pravi magnet za oči. Sodoben videz zunanjosti pa zaokroža dvignjen zadnji usmernik zraka, ki še poudari športne poteze kupeja.

 • q4_e-tron.jpg
  NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI 19.01.2022

  Razmišljajte širše. Vozite dlje. Novi Q4 e-tron

  Audi Q4 e-tron prihodnost mobilnosti prenaša na cesto. Popolnoma električen, izrazen in pripravljen na vsakodnevne vožnje.Kapaciteta baterije 52 kWh - 340 km dosega (WLTP), 77 kWh - 512 km dosega (WLTP), največja električna moč: 125 kW, 150 kW, 220 kW (Q4 35/40/50 e-tron). Prostornina prtljažnika znaša do 520 l.

 • q5_SB_3.jpg
  NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI 21.01.2022

  Nova opredelitev športnega terenskega vozila.Novi Audi Q5 Sportback.

  Design modela Audi Q5 Sportback prepriča z dinamičnim in suverenim videzom. Audi Q5 Sportback odlikuje kombinacija prostornosti, zmogljivosti in funkcionalnosti. Audi Q5 Sportback združuje veliko moč športnega terenskega vozila in visoko stopnjo uporabnosti pri vsakodnevnih vožnjah. Njegova coupéjevska strešna linija poudarja novo, športno oblikovalsko govorico, medtem ko stalni štirikolesni pogon quattro navduši vedno znova.

 • RS3
  NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI 19.01.2022

  Čistokrvni RS. Osupljiv vsestranski talent Audi RS3 SB

 • Q4_SB_e-tron_1.jpg
  NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI 21.01.2022

  Naelektreno športen. Novi Q4 Sportback e-tron

  Izrazit zadek modela Audi Q4 Sportback e-tron zadošča za prikaz dinamične želje vozila po gibanju. Usmernik zraka nad zadnjim steklom in izrazit difuzor v odbijaču z vodoravnimi lamelami in osvetljenim logotipom e-tron poskrbita za izostren športni značaj vozila..

 • Splošni pogoji servis
  NOVOSTI V SERVISU 02.01.2022

  Splošni pogoji vzdrževanja in popravila

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.