NOVO V AVTOHIŠI
16.03.2020

Obvestilo vsem strankam #a2s

Ker je vaše in naše zdravje v času epidemije koronavirusa na prvem mestu, smo v podjetju A2S z vso odgovornostjo sprejeli nujne ukrepe za preprečevanje možnosti širjenja okužbe s koronavirusom.
A2S

Spoštovani!

V skladu z začasno prepovedjo ponujanja storitev in prodajanja blaga v Republiki Sloveniji je podjetje A2S d.o.o. do preklica ZAPRTO.

ZAGOTAVLJANJE NUJNIH SERVISNIH STORITEV
Ker se v našem podjetju zavedamo resnosti aktualne situacije in ker bi radi zagotovili čim bolj normalno in nemoteno delovanje vozil naših znamk VW, Audi, vas obveščamo, da smo uredili dežurno servisno službo namenjeno izključno podjetjem, ki izvajajo storitve za javno varnost. Zagotavljanje nujne servisne storitve, ki so nujne za normalno / varno vožnjo - mobilnost potrošnikov: vzdrževanje in popravilo vozil za potrebe javne varnosti (policija, reševalci, gasilci,…), vzdrževanje in popravilo vozil podjetjem ki oskrbujejo podjetja, ki zagotavljajo javno varnost, popravilo vseh asistenčnih primerov (odprava napak, okvar, ki so nujno potrebne za delovanje vozil). Ne nujnih storitev (npr. vulkanizerske storitve, redni servisi z menjavo olja, itd.) se ne izvaja / opravlja.

NAŠ PRODAJNI SALON JE ZAPRT
Skladno s poostrenimi preventivnimi ukrepi za namen preprečevanja možnosti širjenja koronavirusa (SARS-CoV-2), vas obveščamo, da smo se zaradi zaščite in varnosti do naših strank in zaposlenih odločili, da bo naš prodajni salon ZAPRT do preklica.

KONTAKT ZA STRANKE (vprašanja glede servisa ali nakupa vozil)
dežurna kontaktna številka za stranke: 034254014, 034254034, 031 683 400, info@a2s.si 
• delovni čas: ponedeljek - petek od 8:00 - 17:00

Ker se zavedamo, kako pomembna je v teh dneh, ko javni prevoz ni na voljo, vaša osebna mobilnost, vam zagotavljamo, da vam bo Asistenca Porsche Slovenija še naprej na voljo v vseh trenutkih, ko bi jo nujno potrebovali – 24 ur na dan, 7 dni na teden.

V primeru tehničnih težav z vozilom pokličite Asistenco Porsche Slovenija na naslednje številke

Asistenca Porsche Slovenija - Audi: 080 19 15

Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen: 080 19 18

Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen gospodarska vozila: 080 19 17

Hvala za razumevanje.

Ostanite zdravi.

A2S